NaanDanJain Micro sprinkler mist insert, type Hadar 7110

Beskrivning

NaanDanJain mikrosprinkler av typ 7110 med dimningsspruta kan installeras upp och ned eller vänd uppåt. Används huvudsakligen är för grödor i växthus eller tunnlar som behöver hög luftfuktighet. Immar på förökningsbänkar för odlingsbänkar och i växthus. Den används också ofta för odling av svamp och kylning i grödor som jordgubbar, paprika, tomater och gurkor.

NaanDanJain mikrosprinkler av typ 7110 extra stor diameter levereras monterad med en 3/8WW anslutning för direkt montering på borrade PVC-ledningar. Anslutningen kan också tas bort manuellt för att använda en 7110 standard bajonettbas. 7110 med en extra stor sprutdiameter på 2,4 - 4,2m vid 2 bar kräver en filtrering på 130 mikron för munstycken från 0,9 - 1,2 mm och 200 mikron för munstycken från 1,3 - 2 mm.

NaanDanJain är världsledande inom sprinklertillverkning. Det har de mest avancerade och specialiserade lösningarna på marknaden och är känt för att kontinuerligt utveckla ny design för specialiserade system. De har ett komplett utbud av skräddarsydda lösningar för all typ av gröda. NaanDanJain har även ett expertteam som kan bistå kunderna med projektplanering och unika ideér.

Specifikation

Material plast
Storlek 3/8 WW
Sektorjusterbart intervall 360°
Typ Hadar 7110, mist insert
Senast sedda produkter