NaanDanJain Micro sprinkler spray insert, type Hadar 7110

Beskrivning

NaanDanJain mikrosprinkler av typ 7110 med liten sprutdiameter kan installeras upp och ned eller vänd uppåt. Den används för ett brett spektrum av applikationer så som tunnlar, växthus, plantskolor eller fältgrödor. Den används även för bevattning av grönsaker, örter, blommor, svamp och kylning av grödor i tunnlar eller växthus som paprika, tomater, jordgubbar och gurkor.

NaanDanJain mikrosprinkler av typ 7110 inverterad levereras monterad med en 3/8WW anslutning för direkt montering på borrade PVC-ledningar. Anslutningen kan också tas bort manuellt för att använda en 7110 standard bajonettbas. 7110 inverterad, är lämplig för anti-dimning med bajonettkontakt som är idealisk för tunnlar eller växthus med en rad. 7110 inverterad är också lämplig för användning med en bajonettansluten läckageskyddssats. För installationer med höga linjer är den inverterade 7110 också lämplig för upphängda stativ i olika anslutningar. 7110 inverterad rotor fukta en diameter på 8,4 - 11 m och kräver en filtrering på 130 mikron för munstycken från 1 - 1,2 mm och 200 mikron för munstycken från 1,3 - 2 mm.

NaanDanJain är världsledande inom mikrobevattningslösningar. Det har de mest avancerade och specialiserade lösningarna på marknaden och är känt för att kontinuerligt utveckla ny design för specialiserade system. De har ett komplett utbud av skräddarsydda lösningar för all typ av gröda. NaanDanJain har även ett expertteam som kan bistå kunderna med projektplanering och unika ideér.

Specifikation

Material plast
Storlek 3/8 WW
Sektorjusterbart intervall 360°
Typ Hadar 7110, spray insert
Senast sedda produkter