NaanDanJain Micro sprinkler inverted, type Hadar 7110

Beskrivning

NaanDanJain mikrosprinkler av typ 7110 inverterad installeras upp och ner då de främst är avsedda för användning i tunnlar eller växthus. Bevattning av grönsaker, örter, blommor, svamp och kylning av grödor i tunnlar eller växthus som paprika, tomater, jordgubbar och gurkor.

NaanDanJain mikrosprinkler av typ 7110 inverterad levereras monterad med en 3/8WW anslutning för direkt montering på borrade PVC-ledningar. Anslutningen kan också tas bort manuellt för att använda en 7110 standard bajonettbas. 7110 inverterad, är lämplig för anti-dimning med bajonettkontakt som är idealisk för tunnlar eller växthus med en rad. 7110 inverterad är också lämplig för användning med en bajonettansluten läckageskyddssats. För installationer med höga linjer är den inverterade 7110 också lämplig för upphängda stativ i olika anslutningar. 7110 inverterad rotor fukta en diameter på 8,4 - 11 m och kräver en filtrering på 130 mikron för munstycken från 1 - 1,2 mm och 200 mikron för munstycken från 1,3 - 2 mm.

NaanDanJain är världsledande inom mikrobevattningslösningar, med en mängd applikationer: bevattning under träd, växthus, frostskydd, klimatkontroll och sprutning av bekämpningsmedel. NaanDanJain är känt för att leverera produkter med högsta prestanda för precision inom jordbruk och bevattning.

Specifikation

Material plast
Storlek 3/8 WW
Sektorjusterbart intervall 360°
Typ Hadar 7110, inverted
Senast sedda produkter