Tefen Dosing pump, type MixRite 2.5 On/Off PVDF

Beskrivning

Alla enheter har hydrauliska på-/av-system av standardtyp och interna förbi kopplingssystem (I.B.P). Kontakta oss för manuella och elektriska alternativ.
Förbi kopplingssystem gör det möjligt att blanda gödsel-/syrablandningen vid pumpens utlopp och inte inuti, vilket förhindrar att pumpen täpps till på grund av hur blandningen reagerar.
Varje enhet levereras med ett insugsrör, monteringsbygel, en användarmanual på flera språk (RUS, DE, ES, FR, ITA, EN, PT) och en tätningssats som innehåller en övre kolvtätning, nedre kolvtätning, sugtätning och en liten mängd smörjfett.
Insugsrörets längd är 1,5 m och diametern är 10 mm för typen 0,3 - 2,0 % och 16 mm för typen 0,4 - 4,0 %.
Dessa typer med det lila handtaget är PVDF-modellerna som levereras med PVDF-tätningar som ska användas med blandningar av syror som har koncentrationer högre än 10 %.
För en fullständig översikt och mer information om den kemiska kompatibiliteten, rådgör med oss för att välja rätt modell för din tillämpning.
Montering kan ske på olika sätt: i ledningen, dubbelt, manuell förbi koppling, multizon manuell förbikoppling och styrd förbi koppling.
Rådgör med oss angående reservdelar och reservdelssatser.

Specifikation

Typ MixRite 2.5 On/Off PVDF
Packningsmaterial aflas

Information & manualer

  • Alla produkter omfattas av 1 till 2 års garanti.
Senast sedda produkter